Våra tjänster

Ett brett utbud av produkter och tjänster gör oss till en totalleverantör att räkna med, idag och många år framöver. Kunderna kan med självklarhet lita på att jobbet blir gjort i tid.
Inget problem är för litet eller för stort.

Kontakta oss – vi har lösningen. Vi lämnar alltid fasta priser och gör allt vi kan för att du ska få högsta kvalitet i varje detalj.

Kontakta oss

Byggsmide

Inom byggsmide arbetar vi exempelvis med galler och inbrottsskydd specialanpassade till dina behov. Vi bygger med stål för att skydda allt av värde. Med säkerhet har vi lösningen åt dig.

Se referenser

Verkstadsindustri

Vi utför industrireparationer, drift och underhåll åt industrin. Här hittar du mästarna i att svetsa. Våra medarbetare är proffs på både grovplåtslageri och finplåtarbeten. Många olika verkstadsuppdrag är vardagsmat för oss. Det vässar oss i att ständigt komma med nya smartare lösningar för varje enskild kund. Vi är en aktiv samarbetspartner och problemlösare.

Se referenser

Industribyggnader

Lagerlokaler, produktionshallar, industrikontor, butikcentrum, förrådsbyggnader, idrottsanläggningar och mycket mycket mer. Gemensamt för alla industribyggnader är att vi bygger med stål. Stålstomme, vägg- och takkonstruktioner är basen. Våra byggnader är så gott som underhållsfria och vi ställer höga krav på funktionalitet, arkitektur och en bra totalekonomi.

Se referenser

Har du ett projekt i åtanke?

Kunderna kan med självklarhet lita på att jobbet blir gjort i tid. Inget problem är för litet eller för stort. Kontakta oss – vi har lösningen. Vi lämnar alltid fasta priser och gör allt vi kan för att du ska vara trygg med våra tjänster.

Kontakta oss – vi har lösningen!