Referenser2018-01-29T15:27:10+00:00

Referenser

Vi har levererat till mängder av företag och statliga- och kommunala verksamheter. Här nedan ser du en del av våra större projekt.

Campus Eskilstuna

Serneke Bygg AB uppför ett nytt Campus  för Mälardalens Högskola i Eskilstuna. Eskilstunas nya Campus som kommer att inrymma omkring 4 000 studenter och 300 medarbetare, kommer att stå färdigt under 2019.

På uppdrag av Serneke Bygg AB tillverkar, levererar och monterar vi stålkonstruktioner till den gamla simhallen som byggs om till ett nytt bibliotek. Projektet präglas av komplexa lösningar som kräver stor erfarenhet och kreativitet.

 

Byggsmide

Kanonhuset Eskilstuna

PEAB Sverige AB genomför under 2018-2019 en ombyggnation av den anrika byggnaden ”Kanonhuset”. När ombyggnationen färdigställts kommer byggnaden att inrymma 20 st bostadsrättslägenheter.

På uppdrag av PEAB Sverige AB tillverkar, levererar och monterar vi avlastningar, balkonginfästningar, hisschakt och smidesräcken mm.

Byggsmide

Kv. Kärnan Katrineholm

På bilden ses en av våra medarbetare under tillverkningen av flertalet hisschakt som vi levererade samt monterade kompletta till kunden.

Byggsmide

  • Loods Åkeri

  • Loods Åkeri

Loods Åkeri Eskilstuna

Vi har byggt ca 1200 m² terminalbyggnad, komplett isolerad byggnad inkl stålstomme, parocelement, portar. dörr m.m. Klart vintern 2011/2012

Industribyggnader

  • Skyddsrör

  • Rör

Skyddsrör

2st 24m långa rör som vi tillverkade i vår verkstad efter kundens önskemål för skyddande av fjärrvärmerör. Utgångsmaterialet var plåt som vi bockade.

Inga saker är för stora eller för små för oss att producera.

Verkstadsindustri

  • Tuna Trafik

  • Tuna Trafik

Tuna Trafik

På hösten 2012 påbörjade vi, som totalentrepenör, bygget av ett bussgarage åt Tuna Trafik. Byggnaden på 1000 m² gjorde vi komplett med isolering, portar, dörrar m.m och stod klar på våren 2013.

Industribyggnader

IKANO

Under hösten 2010 t.o.m sommaren 2011 utförde vi smides- och plåtarbeten åt NCC på IKEAs arbetsplats

Stålstommar till 3 st utrymningsspänger med tillhörande trapphus
Stålstommar till 3 st utrymningstrapphus
Stålstommar till 2 st lastkajer

Byggsmide

Har du ett projekt i åtanke?

Kunderna kan med självklarhet lita på att jobbet blir gjort i tid. Inget problem är för litet eller för stort. Kontakta oss – vi har lösningen. Vi lämnar alltid fasta priser och gör allt vi kan för att du ska vara trygg med våra tjänster.

Kontakta oss – vi har lösningen!